U bent snel weer in vorm
U wilt sterker worden? Een strakker lijf? Goede buik- en of rugspieren? Met onze groepslessen verbetert de lichaamshouding, de conditie en fitheid van het lichaam en voorkomt u klachten. 

Pilates
Pilates is een les voor de verbetering van de stabiliteit van de wervelkolom. Veel klachten door o.a. thuiswerken en lang zitten hangen hiermee samen. Buik-, rug- en beenspieren komen aan bod. In een uur wordt er in kleine groepen in onze praktijk les gegeven (tot maximaal 4 personen). Op een matje en voor iedereen geschikt.
Er zijn 2 pilateslessen onze praktijkruimte per week:

- dinsdag 18:30 - 19:30 uur 
- vrijdag 18:00 - 19:00 uur 

Er zijn maximaal 4 plaatsen, dus reserveer uw plek op tijd! Klik hier -->

In onze praktijk hebben we nauwelijks omkleedruimte. Kom in sportkleding en neem een eigen handdoek mee. Sportschoenen zijn niet nodig! 

De les wordt ook via ZOOM gestreamed. U kunt dus ook vanuit uw eigen huis de les volgen. Wilt u meedoen? Via whatsapp sturen we u de link en het wachtwoord (06-21710545). 


Seniorengym
Bewegen is goed voor u! Als u ouder wordt is bewegen nog belangrijker. Om gezond te blijven en de effecten van ouder worden te vertragen. In onze praktijk hebben we voor 65+ een oefengroep op maandagavond van 19:00 - 20:00 uur. Onder leiding van een trainer wordt er getraind om de gewrichten soepel te houden. Kracht in armen en benen sterker te maken. Uithoudingsvermogen van het gehele lichaam te verbeteren. De senioren gym is vooral ook een gezellige les. Naast het sporten staat gezelligheid op de voorgrond.

Prijzen Pilates & Seniorengym

Groepsles los

€ 8,00

10 ritten kaart

€ 70,00
Image
Image